Lieldienu izlase

Apr 17, 2014 | Pārdomas | 4 comments

Lieldienas nāk! Piedāvāju gardumu un padomu apkopojumu no pašmāju un starptautisko internetu dzīlēm. Priecāšos, ja noderēs un komentāros padalīsieties arī ar saviem atklājumiem. Saulainas Lieldienas!

IMG_4004

Vislabākās (skaidrākās, konspektīvākās, uzskatāmākās) instrukcijas olu krāsošanā (Marta Ābola Kurpa)

Majonēze (no personiskā bloga). Ja netaisīsiet paši, sestdien Kalnciena ielas tirdziņā nopērciet no Gogelmogel, viņi tirgo paštaisītu, safasētu mazos trauciņos!

Lakšu jeb mežloku pesto (Linda Tellgrēna, blogs Lindas Virtuve)

Jērs, sparģeļi, zaļo zirnīšu hummuss un daudz citu gardumu (Huffington Post Taste)

Pildītas olas 10 versijās: (Saveur)

Lieldienu receptes no visas pasaules (Saveur)

4 komentāru

  1. Madara

    Nori jeb tā saucamajās Sushi lapās ietīta ola sanāks burvīgi sūnzaļa.

  2. Jolanta

    Lakšu pesto sanāca diezgan stiprs, bet domāju, ka pie vārītām olām būs ļoti labs.

  3. Betija

    Man patīk krāsot dažādos tēju maisījumos – sanāķ interesanti toņi!

  4. Linda

    Mans šīgada absolūti nejaušais atklājums ir pilngraudu, gargraudu brūno (melno) rīsu vārāmais ūdens, kurš dod tumši, tumši violetas olas. Vienkārši vakariņām pirms Lieldienām gatavoju Scotti riso integrale Gran Nero rīsus, kas nopērkami Stockmann, vārāmais ūdens bija tik koncentrētā krāsā, ka noliku olu krāsošanai un rezultāts izdevās izcils!

Submit a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.




Ēdiena gatavošana ir dzīvības turpināšanai vitāli nepieciešama funkcija, kur prieku sniedz gan process, gan rezultāts. To var izbaudīt ar acīm, garšu, tausti, smaržu un citām maņām. Tas ir veids kā iepazīt citas kultūras. Tā ir pārsteigumu pilna radoša nodarbe, kurā dalīties ar mīļoto cilvēku. Vārdu sakot, gluži kā sekss 🙂


Jaunākie komentāri