Manas frikadeles TERRA restorānā

Nov 1, 2013 | Pārdomas | 3 comments

Arī gardēžiem un kulināriem blogeriem dažkārt ir par maz laika vai par daudz slinkuma, lai gatavotu ēst. Tāpēc izdomāju radošu alternatīvu un pierunāju restorāna TERRA šefpavāru Fabianu, lai viņš ēdienkartē iekļauj dažas mana bloga receptes. Vakar TERRĀ rīkojām Frikadeļu ballīti, lai nosvinētu mūsu veiksmīgās sadarbības rezultātu, un tagad jūs visi esiet laipni aicināti to noprovēt!

TERRA šefpavārs Fabians, es un stūrī pa labi mans tētis

TERRA šefpavārs Fabians, es un stūrī pa labi mans tētis

Kopā ar Fabianu ilgi rakājāmies pa manu blogu, lai izvēlētos piemērotas receptes, kas atbilst TERRA koncpecijai piedāvāt viesiem plašu izvēli pašiem izvēlēties un miksēt kopā dažādas ēdienu sastāvdaļas. Līdz frikadelēm nonācām, jo mums ar Fabianu tās ļoti garšo, tas ir mājisks un sildošs ēdiens tumšā un aukstā laikā, turklāt labi patīk kā pieaugušajiem, tā bērniem. TERRA piedāvā trīs veidu frikadeles – liellopa-cūkgaļas tomātu mērcē ar papriku un salviju, cūkgaļas frikadeles zviedru gaumē un vēl tītara frikadeles (tām recepti Fabians pats izdomāja un solījās ar to vēlāk dalīties – tad ielikšu blogā).

Papildus frikadelēm Fabians no mana bloga izlēma taisīt arī cepto biešu-lēcu salātus, ko TERRĀ pasniedz ar sieru no ekosaimniecības “Šiļi”, un divus desertus – Citronu Plātsmaizi un Rupjmaizes Biskvītu ar kazas siera krēmu (krēma recepti viņš arī solīja man atklāt, lai varu nopublicēt).

Visi šie ēdieni būs TERRAs ēdienkartē gan baudīšanai uz vietas, gan līdzņemšanai, kamēr vien cilvēki gribēs tos ēst – ceru, ka tādu būs daudz, jo frikadeles un pārējie ēdieni bija sasodīti garšīgi (paldies Fabianam un viņa komandai!) – lūk dažas atsauksmes no viesiem, kas tos vakar ballītē provēja:

Linda Tellgrēna, kuras blogam Lindas virtuve tikko palika 3 gadi:

 

Modes blogere un Pastaigas žurnāliste Anita Sedliņa atnāca iekost kādu frikadeli starp RFW modes skatēm:

Arhitekte un garšīgo grāmatu avota LukaBuka saimniece Ieva Zībārte:

 

Pats Galvenais jauno tehnoloģiju un sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis ne tikai pagodināja ar savu klātbūtni manas frikadeles, bet veica šādu Instagram “interviju”:

 

Nāciet uz TERRU ēst manas frikadeles 🙂 Blaumaņa ielā 9, starp Tērbatas un Barona.

3 komentāru

  1. Juris

    Bija jauks vakariņš 🙂 Viss ko pasniedza bija ļoti gards un kopā ar Valmiermuižas alu vispār… Manas garšas kārpiņas personīgi vislabāk uzrunāja frikadele ar tomātu mērci ar papriku un salviju, bet arī abas pārējās bija gardas. Deserts vienkārši bija ekselents.Paldies gatavotājiem un organizātoriem.

    Kristas tētis 🙂

  2. Baiba

    Pateicamies, ka tu mums palīdzēji atklāt TERRA! Mums ar Juri no 3 frikadelēm “Karlsons” bija mīļākais. Bet lasītājiem jāsaprot, ka saldais – rupjmaizes kārtojums izkusa mutē, jo nebija pārāk salds un citrona plācmaize – labākā Latvijā. Ne tikai pievilcīgās cenas, izvēle un interjers vilinās, bet saldie…:)

  3. Ievina Afrika

    Vai, man ari tur butu gribejies but!! Forsi, masina!

Submit a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.




Ēdiena gatavošana ir dzīvības turpināšanai vitāli nepieciešama funkcija, kur prieku sniedz gan process, gan rezultāts. To var izbaudīt ar acīm, garšu, tausti, smaržu un citām maņām. Tas ir veids kā iepazīt citas kultūras. Tā ir pārsteigumu pilna radoša nodarbe, kurā dalīties ar mīļoto cilvēku. Vārdu sakot, gluži kā sekss 🙂